Reisspelletjes

De leukste, in een klein formaat.

Reisspelletjes

Reisspelletjes zijn altijd goed om mee te nemen. Of het nou is om een paar uur regen door te komen in je Ventje of om de buren op de camping uit te nodigen voor een competitief avondje… reisspelletjes zorgen altijd voor wat lol. We zetten er een paar voor je op de rij.

Kaartspel

Een reisspel wat niet mag ontbreken in je Ventje, is een simpel kaartspel. Eenvoudig mee te nemen en je hebt meteen tientallen spelletjes wat je kan spelen. Daarbij is een kaartspel universeel, je kan direct spelen met iedereen die je ontmoet in binnen- en buitenland.

Koehandel

Koehandel is een echt bluf- ruil en handelspel wat gespeeld wordt met een setje kaarten. De dieren zijn de punten die je kunt verdienen, en je moet natuurlijk zo veel mogelijk punten verzamelen om te winnen. Dit doe je niet alleen door geluk, maar ook door de rest van je tegenstanders te slim af te zijn. Koehandel kan je met drie tot vijf personen spelen en komt in een klein reisspel-formaat.

UNO

Het kaartenspel UNO lijkt op pesten. Door de extra regels die komen bij speciale kaarten wordt het toch even wat leuker gemaakt. Daarnaast is UNO wereldwijd bekend en kent iedereen dezelfde regels. Dat maakt het een reisspel om mee te nemen.

Catan 5

Catan is normaal een groot bordspel met veel stukken, maar als je zin hebt om een langer spel te doen is Kolonisten van Catan veel te leuk om niet mee te nemen. Gelukkig bestaat er ook een reisspel-formaat van Catan en die hebben wij voor jou. Vraag bij Ventje of je er eentje kan kopen.

Monopoly

Nog zo’n klassieker, Monopoly. Geen uitleg nodig natuurlijk. Er zijn inmiddels heel veel varianten van Monopoly, waardoor je ook niet altijd hetzelfde speelt. En gelukkig bestaat er ook een reisspel-variant van dit bekende gezelschapsspel. 

Halli Galli

Halli Galli is een stress-spel. Zorg ervoor dat je op de bel drukt wanneer er een totaal van 5 stuks van dezelfde vrucht op tafel ligt, dan krijg je alle kaarten op tafel. Klein genoeg om mee te nemen, maar als je de bel thuis hebt gelaten, kan je het spel ook zonder spelen. Ideaal als reisspelletje.

Rummicub

Nog zo’n universeel en gezellig spel, nu met cijfers. Maak cijfercombinaties om zo snel mogelijk van je steentjes af te komen. Overal ter wereld met iedereen te spelen. Gelukkig is er een klein formaat beschikbaar.

Black stories

Zin om je hersens creatief te prikkelen onderweg? Los dan de sinistere raadsels op van het Black Stories kaartspel. Black Stories zijn macabere verhalen waarin het doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit is gebeurd. Verschillende varianten te verkrijgen.

Met deze reisspelletjes kom je de vakantiedagen in je Ventje wel door. Veel plezier! Wil je meteen op pad? Huur een Ventje!

“Met een lang bed van 195 cm kan iedereen languit liggen. De kussens zijn gemaakt van een prettige, wasbare stof. De verduisterende, geheel afsluitende gordijnen zorgen voor ultieme rust. Frisse lucht is slim geregeld via ons unieke ventilatiesysteem.”
Frank Westland

Industrieel ontwerper

Flexibele indeling

Voor ieder moment een andere opstelling

Lees meer >

Ontspan

Kom tot rust

Lees meer >