Reisspelletjes

De leukste voor onderweg.

Kaartspel

Een kaartspel kan natuurlijk nooit ontbreken. Eenvoudig mee te nemen en direct spelen met iedereen die je ontmoet!

Koehandel

Koehandel is een echt bluf- ruil en handelspel wat gespeeld wordt met een setje kaarten. De dieren zijn de punten die je kunt verdienen, en je moet uiteindelijk zo veel mogelijk punten verzamelen om te winnen. Dit doe je niet alleen door geluk, maar ook door de rest van je tegenstanders te slim af te zijn. Doorzie je tegenstanders goed, en je bluft ze zo uit het spel. Vanaf 3 tot 5 personen kan je koehandel spelen.

UNO

Het kaartenspel UNO lijkt op pesten. Door de extra regels die komen bij speciale kaarten wordt het toch even wat leuker gemaakt. Daarnaast is UNO wereldwijd bekend en kent iedereen dezelfde regels. Dat maakt het een stuk makkelijker dan pesten.

Catan

Catan is natuurlijk een groot bordspel met veel stukken, maar iedereen wil Kolonisten van Catan eigenlijk altijd wel spelen als je even goed wilt zitten voor een langer spel. Kijk eens op www.dobbelgames.nl voor de reisverpakking die wij ontwierpen om Catan goed mee te kunnen nemen!

Monopoly

Nog zo’n klassieker, Monopoly. Geen uitleg nodig natuurlijk, maar wat dit spel zo makkelijk maakt, is dat er een reisformaat is om makkelijk mee te nemen. Iedereen snapt het, dus ook heel leuk om met anderen van over de hele wereld te spelen!

Halli Galli

Halli Galli is een stress spel. Zorg ervoor dat je op de bel drukt wanneer er een totaal van 5 stuks van dezelfde vrucht op tafel ligt, dan krijg je alle kaarten op tafel. Klein genoeg om mee te nemen, maar als je de bel thuis hebt gelaten, kan je het spel ook zonder spelen.

Genoeg keuze om een goede basis aan spellen aan te schaffen, zodat jullie je niet vervelen op reis. Leuk voor de kinderen, maar ook net zo leuk voor volwassenen.

Veel plezier!

Met een lang bed van 195 cm kan iedereen languit liggen. De kussens zijn gemaakt van een prettige, wasbare stof. De verduisterende, geheel afsluitende gordijnen zorgen voor ultieme rust. Frisse lucht is slim geregeld via ons unieke ventilatiesysteem.

Frank Westland

Industrieel ontwerper

Flexibele indeling

Voor ieder moment een andere opstelling

Lees meer >

Ontspan

Kom tot rust

Lees meer >