Handig voor onderweg

Plezier zit in de kleine dingen.

Waterdichte telefoonhoes

Wanneer je in regenachtig weer toch de bus uit wilt, komt het op reis nou eenmaal voor dat je telefoon nat wordt. Een telefoonhoesje koop je voor een paar euro bij de Action, terwijl het je de kosten van een nieuwe mobiel kan besparen. Don’t forget!

Hoofdlampje

Wil je ’s avonds op avontuur, dan is het handig om je handen vrij te houden. Een hoofdlampje is dan een stuk handiger dan een zaklantaarn.  Daarnaast is een hoofdlamp handig om bij je te hebben wanneer je op onderzoek uitgaat, bijvoorbeeld naar grotten.

Multitool

Een goed zakmes is sowieso heel handig op reis, maar dit zakmes-setje heeft meteen ook een lepel, vork en mes. Ideaal natuurlijk als je tijdelijk geen bestek bij je hebt, maar toch met mes en vork wilt eten.

Percolator

Met een percolator zet je koffie op de klassieke manier. Ideaal voor onderweg! Je vult de onderkant met water en het filter met gemalen koffie. De percolator zet je vervolgens op het fornuis. Percolators zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De maat wordt aangeduid in aantal (espresso)kopjes. Je kunt daarnaast een percolator in elke kleur kiezen en opties als een warmhoudfunctie en droogkookbeveiliging.

Desinfecterende zeep

Doodt bacteriën, virussen en ziektekiemen en is te gebruiken zonder water of handdoek. Handig om in de camperbus te hebben staan, zeker in deze tijden.

Plantaardige wasmiddelen

Goed voor mens en natuur. Inpakken dus!

Reisspelletjes

Wij houden enorm van een spelletje onderweg. Zo erg zelfs, dat we reisverpakking ontwierpen om mee te nemen in het Ventje. Kijk op www.dobbelgames.nl als je ook bordspellen zoals Catan in een handige kleine verpakking mee wilt nemen!

Herbruikbare supermarktzakje

Eigenlijk is het heel simpel en logisch. Je gaat naar de winkel en neemt je eigen tas mee. Waarom dan niet ook een herbruikbare zak om je fruit of groenten in mee te nemen. Elke aankoop met een herbruikbare katoenen fruit-of groentezak scheelt weer een plastic zak. Alle kleine beetjes helpen, je bespaart niet alleen op grondstoffen zoals aardolie, maar je voorkomt ook een flinke afvalberg aan plastic.

Wil je snelle, verre reizen maken, reis dan met weinig bagage. Laat al je afgunst, jaloezie, egoïsme en angst thuis.

Cesare Payese

Keuken voorproefje

Lekker koken met veel ruimte.

Lees meer >

Ontspan

Kom tot rust.

Lees meer >