“Complete vrijheid, zeker in deze tijden”

Complete vrijheid

November 2020 | Bies & Conny

De 1e Corona golf heeft ons aan het denken gezet over reizen; andere continenten, vliegen, onzekere tijden in het vooruitzicht. Het ging lastig worden, allemaal.

Oude droom
Al snel spraken we over mijn oude droom; reizen door Europa met een campertje. Complete vrijheid, zeker in deze tijden; gaan wanneer je wilt, waarheen het kan, niet meer vliegen, geen accommodaties hoeven te reserveren.

Innovatief concept
Op internet kwam ik een artikel tegen over Ventje en hun mooie, innovatieve concept. Na meer info, gingen we op een warme junidag langs om het van dichtbij te bekijken en al onze vragen te stellen. Ik was eigenlijk metéén om; een compact busje, waarmee je overal kunt komen en parkeren, zeer praktisch en innovatief ingericht, aan alles is gedacht. Ook Bies werd enthousiast, zeker toen hij vernam hoe waardevast VW campertjes zijn.

Lange reizen
De ideale bus werd in juli gevonden, Ventje heeft er een prachtig interieur ingebouwd en begin oktober was ons Ventje klaar! Wat een feest. We hebben er intussen tot volle tevredenheid een weekje mee door Nederland getoerd en dat smaakt naar meer. Vanaf september volgend jaar gaan we er lange reizen mee maken en tot die tijd gaan we genieten van weekendjes en weekjes met ons Ventje!