“We droomden al jaren over een eigen campertje”

Droom die uitkomt

September 2020 | Jacqueline & David

Het is een droom die uitkomt. We droomden al jaren over een eigen campertje. De vrijheid, het gemak, het reizen. Maar het kwam er steeds niet van; te groot, te onhandig, te duur of te lelijk. We hadden de hoop op een leuke en betaalbare camper eigenlijk al een beetje opgegeven toen we via via over Ventje hoorden.

Tof ontwerp
We waren meteen enthousiast over het toffe ontwerp, de coole buitenkeuken en alle slimme opberg-dingetjes die erin zitten. Je kunt echt merken dat het door iemand is ontworpen die er verstand van heeft. Werkelijk overal is over nagedacht en het ziet er ook supermooi uit. Natuurlijke materialen en geen plastic zoals bijna alle andere camperbusjes.

Custom made
Wat ook fijn is, is dat je zelf jouw Ventje kunt samenstellen; je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wil je een hefdak? Zonnepanelen? Buitenstoelen? Allemaal geen probleem. Zelfs de kleur van de kussen en de gordijnen kun je zelf uitkiezen.

Thuisbioscoop
We kregen ons Ventje in september 2020 en hebben inmiddels een paar korte tripjes gemaakt. We zijn heel blij met hoe alles in de praktijk werkt. Er is voldoende opbergruimte, het bed slaapt prima, de lounge-hoek zit lekker en de buitenkeuken is fantastisch. Dat vinden andere mensen ook want er waren veel mensen die nieuwsgierig kwamen kijken. We hebben het Ventje zelfs een keer omgebouwd tot thuis-bioscoop door met een beamer een film te projecteren op het gordijn van het achterraam.

Voor dit jaar staan er langere tripjes op de planning. Als we weer mogen dan zijn wij vertrokken! Boven aan de lijst staan Corsica en Sardinië… we zien ons al helemaal staan met uitzicht op de mooie blauwe zee.