“Het uitzicht rondom is echt uitzonderlijk”

Uitzicht rondom

Juli 2020 | Redmer & Anna

Het eerste wat opvalt aan ons Ventje is de gezelligheid ten opzichte van andere campers. Veelal ogen die wat kunstmatig, doordat onnatuurlijke materialen en wat plastic achtige kastjes worden gebruikt. Maar ook doordat je het Ventje in vrolijke kleuren voor de bekleding en gordijnen kan laten uitvoeren. En doordat je uitzicht rondom hebt. Dit is echt uitzonderlijk, de meeste camper busjes hebben bovenkasten of opbergblokken waardoor je opgesloten voelt zitten, en je geen deel uitmaakt van je omgeving.

Comfort
Wat verder erg goed bevalt aan ons Ventje is het comfort. Lekkere, goed zittende stoelen die heel eenvoudig in lounge stand of tot buitenstoelen kunnen worden omgezet. Wij kozen ervoor te slapen door ombouw van de banken naar een bed (in plaats van slapen boven in een slaaphefdak), na enige oefening heb je dit in 4 minuten voor elkaar – mede dankzij de doordachte oplossingen om het beddengoed bereikbaar op te bergen.

Keuken
De binnen-buiten keuken is een ideale oplossing en een echte eye-catcher. De een zit op de bank het snijwerk te doen, de ander kookt buiten een maaltje en je hebt alle ruimte. Dit daar waar de andere campinggasten zich moeten terugtrekken in hun bus en alle contact met de buitenwereld kwijt zijn.

Opbergruimte
Last but not least nog twee puntjes; de opbergruimte is ruim bemeten. Wij konden alles wat we wilden meenemen goed kwijt. Het formaat van de camper zorgt ervoor dat je overal kan komen, zonder dat je opvalt. Bovendien rijdt de VW Transporter als een luxe auto.