“Opstelling wisselen? Fluitje van een cent”

Makkelijk wisselen van opstelling

September 2020 | Marlies & Egbert

Al jaren dromen we erover om de tent in te ruilen voor een busje. En dan niet zo’n over-de-top camper waar je verplicht wordt tot binnen koken. Hoe verrast waren we toen Ventje op internet voorbij kwam! Onze droom bestaat!

Elke gewenste opstelling
In een nat en stormachtig weekend eind september zijn we met Ventje op stap gegaan. Zeeland was eerst het plan, maar windkracht 9 joeg ons naar boven Friesland in. Ook daar veel wind waardoor we het hefdak veel ingeklapt hebben gelaten, maar alle ramen rondom geven je een ongelofelijk ruimtelijk gevoel. Zeker omdat je ook nog kan kiezen hoe je wilt zitten. Lui loungen of juist een spelletje aan tafel doen: fluitje van een cent om de gewenste opstelling te maken.

Doordachte keuken
Hoe grappig was het dat we juist onze ultieme wens van buiten koken niet hebben gedaan. Waarom zou je ook als je het lekker warm, droog en knus binnen kunt doen. Zittend koken in de bus gaat uitstekend. En wat een luxe: water, 2 kookpitten, koelkast, afvalbak, snijplank, en lades met alle kookspullen allemaal onder handbereik. Heel doordacht, en mooi uitgevoerd.

Buitenstoelen
Gelukkig was er in het weekend nog een moment dat het zonnetje doorbrak, en we de stoelen buiten konden uitproberen. Wat een vondst! Ja, met deze gave gast willen we graag heel veel vakanties doorbrengen. We kunnen niet wachten tot we een eigen Ventje mogen verwelkomen!