“Hartje winter, en we hebben nauwelijks ervaring met kamperen”

Ook voor de niet-kampeerder

April 2021 | Manon & Merlijn

Hartje winter, en we hebben nauwelijks ervaring met kamperen. Sterker: we zweren bij hotels. En tóch leek het ons een goed idee om met een Ventje op pad te gaan, richting de mooie natuur in Brabant.

Bijna zoals thuis
Ja, natuurlijk was er verwarming. Maar voor ons zat het ‘m vooral in het gemak, de eenvoud en het intuïtieve van het Ventje. Het busje rijdt makkelijk, de indeling voelt al snel heel natuurlijk aan en koken is bijna zoals thuis. Niet het gelummel met een gasbrandertje, dat je misschien kent van de camping in Frankrijk. Je hebt alles wat je als (camping)kok wenst zowel binnen als buiten eenvoudig bij de hand.

Modern
Ook leuk: je hebt op de camping veel aanspraak uit de categorie: ‘Zo, dat ziet er strak uit!’ En terecht: het interieur is modern met veel oog voor detail.

Club Ventje
Je hoort voor ons gevoel met een Ventje bij een club. En dat gevoel zal je nooit in een hotel ervaren (los van dat een fikkie stoken in een hotelkamer misschien überhaupt geen goed idee is). Het volgende weekendje weg is alweer geboekt, wie weet waar het toe leidt.