“Mijn vriend van 1.95m had genoeg ruimte”

Ruim bed

Juni 2020 | Anne Camps

Ik had voor mijn vriend een origineel verjaardagscadeau bedacht: samen een weekendje weg in een Ventje! Na een korte uitleg reden we weg, en met onze favoriete muziek aan hadden we de sfeer al te pakken voordat we Utrecht uit waren. Super fijn dat Ventje zo makkelijk rijdt met goed zicht op de weg (want ik rijd niet elke dag in een bus).
 
Praktisch en makkelijk
Een snelle stop bij de supermarkt voor onze BBQ die avond – en hop, meteen wat biertjes in onze on-board koelkast. Eenmaal aangekomen in Zuid-Limburg bouwden we in een paar minuten een gezellig hoekje met de stoelen en tafel.
 
De keuken gebruik je super praktisch vanaf buiten, maar ook vanuit binnen – dat was handig want ’s avonds laat trek je je terug in de bus (en trouwens ook als het erg waait of gewoon in de bus zit). Je hebt het modulaire interieur-systeem zó omgebouwd om makkelijk en relaxed te kamperen; we hebben zelfs de bedden opgemaakt zonder uit de bus te hoeven.
 
Ruim bed
De gordijnen sluiten helemaal af, en met de ventilatie aan slaap je zonder dat het benauwd of te warm wordt. Met een vriend van 1.95m hadden we prima de ruimte – dat had ik niet gedacht!
 
Heerlijk, zo’n weekend met alles bij de hand, en steeds een stop met mooi uitzicht: direct een vakantiegevoel al ben je maar kort weg. Volgende keer misschien wel een weekje naar het buitenland!