“Zonder moeite ging alles in de opbergruimte”

Veel opbergruimte

Juni 2020 | Ralf & Nadja

Al een tijdje lopen we met de gedachte om zelf een campertje te bouwen. Natuurlijk wordt je dan geholpen op social media met allerlei suggesties. En ineens kwam daar een filmpje van Ventje voorbij.

Weekje huren
Eigenlijk alles wat we wilden leek er wel in te zitten. Wie heeft dit zo slim bedacht? Maar is hij niet te klein? Was het wel echt zo tof als we dachten? We zijn meteen gaan kijken in Utrecht en besloten hem te huren, een Ventje voor een week.

Alles past erin
We hebben Ventje volgeladen met onze mountainbikes, golftassen en teveel kleding, want ja, alles (en meer) moet er natuurlijk wel in passen. Maar zonder moeite ging alles in de opbergruimte van ons Ventje voor een week.

En toen heerlijk op pad, waarbij we op buienradar keken waar de meeste zon was. Uiteindelijk kwamen we eerst ergens in het Oosten en daarna in het midden van het land uit. Heerlijk logeren bij de boswachter midden in het bos met ons Ventje.

Verliefd
Alles blijkt gewoon te kloppen en voor alle spullen, die je mee neemt is wel een plekje te vinden! ’s Morgens wakker worden en een heerlijk kopje koffie zetten vanuit je bed, wie wil dat nu niet. Wij zijn verkocht en verliefd op alle leuke dingen die je kunt doen met dit Ventje voor (zeker meer dan) een week.